چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

حشره اي به اسم - دراکولا- صورتم را نيش زده که به علت آلودگي حشره چند روزي پف کرده و قرمز شده بود و حالا جاي آن در صورتم باقي مانده است، مي خواستم بدانم آيا پمادي جهت برطرف شدن لک آن وجود دارد؟

پاسخ :
بهتر است خودسرانه دارويي مصرف نکنيد. ممکن است هنوز درمان کامل صورت نگرفته باشد و يا التهاب ناشي از آن اين لکه را روي صورت شما باقي گذاشته باشد. بنابراين به پزشک متخصص پوست يا عفوني مراجعه فرماييد. و چنانچه از مسأله برطرف شدن بيماري مطمئن شديد جهت برطرف کردن لکه اقدامات لازم را به عمل آوريد. به هيچ وجه از داروهاي ضد لک و لايه بردار استفاده نکنيد زيرا اين محصولات التهاب را در اين منطقه بيشتر کرده و پايدارتر مي نمايند.
منبع: هفته نامه جوانان امروز، شماره 2125.