چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

خانمي 28 ساله هستم كه روي پوست ساق پاهايم لك ها و همچنين جوش هايي پس از كندن مداوم موهايم ايجاد مي شود، براي رفع آن چكار كنم؟

پاسخ :
حتما علت بروز اين جوش ها و لك هاي پس از آن، وجود موهاي زائد ساق پاهاست كه پس از اپي ليدي يا اپيلاسيون ايجاد فوليكوليت (التهاب فوليكول مو) مي كند. بهتر است موهاي اين ناحيه را با روشي مطمئن و دائمي مانند ليزر به طور كامل از بين ببريد تا نيازي به اپيلاسيون و اپي ليدي نباشد. لك هاي ايجاد شده هم با استفاده از كرم هاي ضد لك تا حدودي كمرنگ مي شوند. در طي اين مدت از به كار بردن اپي ليدي و اپيلاسيون جدا پرهيز كنيد.
منبع: ماهنامه ي تخصصي دنياي سلامت، شماره ي 51.