چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آيا كشتن كودكى كه به روش شبيه سازى به وجود آمده به سبب ناقص و معيوب بودن يا براى استفاده از اعضاى بدن او براى درمان انسانى ديگر، در صورتى كه قطع عضو به مرگ كودك بينجامد، جايز است؟

پاسخ :
جواب هر دو پرسش، عدم جواز كشتن اوست؛ زيرا اين كودك نيز انسان شمرده مى شود. بنابراين هرگاه انسانى داراى نَفس محترمه شد، كشتن وى جايز نيست؛ چرا كه ادله حرمت قتل نفس، او را شامل مى شود. بنابراين او يكى از مردم به شمار مى آيد و مشمول اين ادله مى شود و همان گونه كه كشتن كودك پديد آمده به روش توليد مثل طبيعى جايز نيست، در اين جا نيز مطلب همين گونه است.
منبع: www.lawnet.ir