چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

به نظر شما چرا در خانواده نهج البلاغه جايي ندارد يا بهتر چرا در خانه ها كمتر نهج البلاغه ديده مي شود چرا ما نبايد كتاب مولايمان را بخوانيم و از آن درس بگيريم؟

پاسخ :
شايد بتوان گفت عواملي از قبيل :
1. عدم اطلاع رساني در خصوص اين گنجهاي موجود در دسترس ما.
2.آموزشهاي ناقص همراه با افراط و تفريط و آميخته با منقولات غلط ذهن خود ما كه منجر به فاصله گرفتن مردم از روي آوري به اين مفاهيم است.
3. طرح آموزه هاي ديني در محيطي انتزاعي و ذهني و به دور از محيط عملگرا كه باعث شعاري جلوه كردن آن است.
4. عملكرد بد كساني كه خود را مبلّغ و مروج اين گونه ارزشها مي دانند.
5. دنيا زدگي افراد كه به جاي روي آوردن به علم، بيشتر به فكر سودجوي دنيوي هستند.
6. عدم فرهنگسازي و ترويج اين گونه كتب كه بخشي از هويت ديني ماست.
همه و همه در آنچه شما پرسيديد، نقش داشته است. اما از همة اين حرفها كه بگذريم، مهمترين عامل در اين ميان خود من و شما و بعبارت دقيقتر ارادة من وشماست. خود شما، آيا تا بحال نهج البلاغه را خوانده ايد و به دنبال درك و عمل به آن بوده ايد؟ مي توانيد همين امروز تصميم بگيريد و به قرآن و نهج البلاغه روي آوريد. اول قدم، اراده است، پس بسم ا... شروع كنيد.
w3.hadith.net