چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

شناخت زوایا ی روحی همسر و زوایای خاص او ، تا چه حد می تواند در زندگی اثر گذار باشد ؟

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام حسين دهنوي:
خیلی می تواند اثرگذار باشد . اگر همدیگر را بشناسند در زندگی کامیاب می شوید و اگر همدیگر را نشناسند واقعاً مشکل ایجاد میشود و یکی از آفات های جدی زندگی زناشویی است زیرا زن ومرد متفاوت هستند . در دو دنیا هستند ، دو گونه آفریده شده اند ، زنان مریخی و مردان ونوسی ، از دوسیاره متفاوت هستند ، نوع تعامل و ارتباط برقرارکردن شان با هم فرق میکند ، اندیشه ، احساس، واکنش ، همه با هم فرق می کند و متفاوت است . ویژگی ها یی آقایان و خانم ها دارند که باهم متفاوت است . یک ویژگی منحصربه فردی ، خانم دارد که اگر آقا بداند ، در زندگی خیلی مهم است و موفق میشود و برعکس یک وقت ویژگی ها متضاد است . خانم عشق ورز هست و آقا عشق باز . خانم ها شدت عواطف دارند آقایان کم رنگی عواطف دارند . گاهی سردی عواطف . خانم ها اهل کلام هستند آقایان اهل سکوت هستند . خانم ها جزیی نگر و آقاین کلی نگر هستند . اگر این را زن و مرد آشنا نباشند خود این ها مشکل درست میکنند و باعث مشاجره و درگیری و مجادله در زندگی میشود و اگر همدیگر را بشناسند ، عامل تفاهم است . فلسفه ازدواج ، یعنی همان آرامش . آنهایی که میگویند ما ازدواج کردیم و به آرامش نرسیدیم یکی از عواملش همین است . این ها همدیگر را نمی شناسند ، آرامش که خداوند میفرماید : و من آیاته ان خلق لکم من ازواجا لتسکنوا الیها . زوج هایی از جنس خودتان آفریدیم تا در کنار هم آرامش گیرید . مثلا وقتی آقا نمی داند خانم اهل کلام است و خانم نمی داند آقا اهل سکوت است، در زندگی ایجاد مشکل می کند ، تنش های عجیب و غریب و پیش پا افتاده بوجود می آید . این مهم است که خانم با آقا متفاوت است .
www. ch3.iribtv.ir

نظرات کاربران