چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

من وقتی با خانواده ام صمیمی می شوم ، شوهرم عصبانی می شود . چرا باید این جوری بشود ؟

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام حسين دهنوي:
عشق و علاقه خانم ها به همان شدت عواطفشان بر می گردد. این شدت علاقه به شدت عواطف برمی گردد ولی آقا این را درک نمیکند زیرا خودش کمرنگی عاطفه دارد . البته آقایان به خانواده شان ، بویژه مادرشان تعصب دارند . ما برای آقایان شدت علاقه نمی گوییم بلکه شدت تعصب می گوییم . آقا شدت علاقه را درک نمی کند . آقا می گوید : تو برادرت را به من ترجیح می دهی ؟ او فکر می کند ، وقتی خانم با خانواده اش یا با برادرش صمیمی می شود ، یعنی شوهرش را دوست ندارد . ما در مشاوره ها می شنویم که آقا می گوید : بین من و مادرت ، یکی را انتخاب کن . ما با هم قابل جمع نیستیم . آقایان ، این شدت علاقه خانم به خانواده اش بخاطر شدت علاقه است نه اینکه شما را دوست ندارد . زیرا کوچکترین ناراحتی درشما، او را هم ناراحت میکند . این فکر را از سرتان بیرون کنید . شما خانم ها دو تا کار نکنید تا این فکر در آقایان قوت نگیرد . یکی اینکه جلوی آقایان ، قربان صدقه خانواده تان نروید . احترام بگذارید ولی ارتباط عاطفی نداشته باشید . شما خانم هم دوست ندارید آقا در جلوی شما قربان صدقه مادرش برود . یکی دیگر اینکه وقتی شما به دیدار خانواده تان می روید ، آقا را تنها نگذارید . این کار را نکنید . اگر این کار را بکنید ، آن فکر تقویت می شود .
www. ch3.iribtv.ir