چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

وقتی شوهرم مشکل دارد با من درد دل نمی کند. چه کسی بهتر از همسر می تواند پیدا کند ؟

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام حسين دهنوي:
آقایان وقتی مشکلی دارند حرف نمي زنند و در سکوت به آرامش می رسند . وقتی غم و غصه دارند می خواهند به جای دنجی بروند و زانوی غم در بغل بگیرند و به آرامش برسند . غار تنهایی مرد همین جا است . خانم ها وقتی مشکل دارند دوست دارند حرف بزنند . این خانم که گله می کند قیاس به نفس می کند . با خودشان مقایسه می کنند . همین مسئله چقدر در زندگی مشکل ایجاد می کند.
یک وقتهایی پیش می آید که آقا درد دل می کند و مشکلاتش را به شما می گوید ، در این مواقع آقا راه حل می خواهد . برعکس خانم ها که همدلی و همدردی می خواهند . شما راه حل به آقا بدهید. خیلی وقتها آقایان می ترسند که مشکلاتشان را بگویند و خانم را نگران کنند . البته این را هم بگویم که وقتی خانم ها به یک مسئله گنگ برخورد می کنند نارحتی شان بیشتر می شود . آقا سعی کنند مشکلات را بگویند و خانم ها هم سعی کنند جلیو ناراحتی خود را بگیرند و اشک و ناله راه نیندازند . چون آقا دفعه بعد می گوید : سری قبل به او گفتم و گریه کرد و اشک ریخت و بهم ریخت پس به او نمی گویم تا بهم نریزد .
www. ch3.iribtv.ir