چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

من توقع دارم شوهرم در مسائل مالی به من توضیح دهد ولی او به من اعتنایی ندارد . آیا این کار درست است ؟

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام حسين دهنوي:
در اینجا باید بگوییم: مرد شما کلی نگر است .معنایش این نیست که به شما اعتماد ندارند . معمولا آقایان یکسری اطلاعات به همسرانشان می دهند ولی اگر شما بخواهید پیله کنید و جزئیات مسائل مالی را بخواهید ، همان کلی را هم ، به شما نمی گویند. من توصیه ام این است که خیلی وارد جزئیات نشوید . بعضی از خانم ها میگویند : شوهر من اطلاعات کلی هم نمیدهد . این را باید بررسی کنیم . این غیرعادی است . باید ریشه یابی کنیم . احتمال دارد که آقا یک تجربه ناخوشایند دارند . مثلا یک مسئله مالی به شما گفته و شما به دیگران منتقل کرده اید و این برای مرد خیلی مهم است . یا اینکه یک اطلاع کلی را در مورد درآمد به خانم گفته و تا خانم فهمیده ، توقع خانم بالا رفته و باعث فشار روی آقا شده است. یا اینکه از بدهکاری ها و ضررهایش گفته و خانم او را سرزنش کرده و یا خانم ناراحت شده و گریه و زاری راه انداخته است . یا اینکه قرض کرده و یا وام گرفته، به خانمش گفته است و اقتدار آقا زیر سوال رفته است . این جزئی نگری ها در مسائل مالی، به آقا این پیام را می دهد که تو خیلی توانمند نیستی . میخواهم ببینم اگر جایی اشتباه کردی ، من آنرا درست کنم . انتظار جزئی نگری نداشته باشید . در مورد کلی نگری هم ، خانم باید رفتارش را اصلاح کند .
www. ch3.iribtv.ir