چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

شوهر من به تغییر آرایش من و دکور منزل بی اهمیت است . علت چیست ؟

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام حسين دهنوي:
این بخاطر این است که آقایان کلی نگر هستند . متاسفانه این جزئیات به چشمشان نمیآید . البته باید خودشان را اصلاح کنند . آنها بی توجه و بی اعتنا نیستند . خانم با هزار آرزو و مشکلات به آرایشگاه میرود و وقتی آقا او را می بیند سلام می کند و میگوید : شام آماده است و اصلا نمی فهمد . آقا متوجه تغییرات خانم نمی شود . خانم می گوید : من تغییری نکرده ام تا شاید آقا متوجه بشود . این خیلی بد است . چون برای خانم ها خیلی مهم است. مثلا خانم سبزی را شسته اند و بعد سبزی را تزیین می کند و وقتی آقا می خواهد آنرا بخورد ، به سقف نگاه می کند و سبزی را می خورد . آقایان این جزییات را ببینید . زیرا اگر اینها را نبینید ، خانم دیگر سبزی راهم نمی شوید زیرا می گوید : شوهر من سقف را نگاه می کند و سبزی می خورد . چرا سبزی را بشویم ؟ این ها بخاطر جزئی نگری خانم ها و جمال طلبی آنها است . آقایی می گویند: من وقتی می بینم خانمم غذا را تزیین کرده ، غذا را نمی خورم و می گویم من نمی توانم آنرا بخورم چون خیلی زیبا است و خانم می گوید : حالا بخور و خودت را لوس نکن . اما خانم از این رفتار لذت می برد . آقایان در تاریخ تولد و سالگرد ازدواج بی توجه هستند. آقایان جزئیات را نمی بینند . میگویند : که شوهر من تنبل است. خیر ایشان کلی نگر هستند . آقایان بهتر است دقت بیشتری در مسائل جزئی داشته باشند و احتیاج نیست کاری بکنند .
www. ch3.iribtv.ir