چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آیا میزان رابطه پسر و دختر در عقد مثل رفت و آمد می تواند روی محبت شان تأثیر گذار باشد؟

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام حسين دهنوي:
بله اگر رفت و آمد کم باشد خانم دلسرد میشو د و ناامید میگردد . اگراین خانم ، در حد نیاز ارتباط برقرار نکند دلسرد میشود ولی اگر زیاد ارتباط باشد و بیش از حد متعارف ، ممکن است در آقا ایجاد دلزدگی بکند و گذشته از این ، در رفت و آمد بیش از حد ، خانواده دختر هم اذیت میشود . آقا معمولا خانم را در منزل پدری او می بینند . محدودیت فضا و محدودیت امکانات هست . من توصیه میکنم به خانم های محترم اصرار نکنید زیرا خانم ها بخاطر شدت عواطف ، بیشتر میگویند آقا بیا و رفت و آمد کن و از مشکلات منزل غافل هستند حتی به رغم میل باطنی خانواده شان هم عمل میکنند و اصرا می کنند . درست است شما عشق ورز هستید و شدت عواطف دارید و عشق در خانم ها یک پدیده غیر منقطع است و به قول فرانسوی ها عشق قلمروی سلطنت زن است . این درست است و شما خانم ها یک حس رضایتمندی و موفقیت را با عشق ورزی بدست میآورید و وقتی احساس محبت می کنید احساس موفقیت هم میکنید .اگر زیادی ایشان را به سمت منزل بکشانید ، همان حالت دل زدگی ایجاد میشود و یک احساس درماندگی و به دام افتادن که سعی می کند خودش را کناربکشد . اجاره بدهید در حد متعارف و کم باشد . بگذارید دلتنگ شما بشود ، احساس دلتنگی پیدا کند . جیران خلیل جیران نویسنده مسیحی جمله زیبایی دارند که می گویند ستون های معبد هم ازهم فاصله دارند . گاهی فاصله آشیانه عشق را تقویت کنید . بگذارید این فاصله ها در دوران عقد باشد.
www. ch3.iribtv.ir