چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

در دوران عقد هستیم شوهر در شهرستان زندگی میکند کمتر می توانیم همدیگر را ببینیم بنظر میرسد این دوری دارد به سردی روابط ما می انجامد راه کاري ارائه دهيد.

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام حسين دهنوي:
واقعا فاصله ملاقات ها خیلی طولانی نشود و دیدارها خیلی به تاخیر نیفتد و خانم در حد توان هزینه کنند، بروند و همسرشان را ببینند و اگر در عرف مشکل ندارد آقا برود . اگر مشکل کاری هم ندارد این مهم است . چون باید یک جوری همدیگر را ببینند ، اگر سفر هم هزینه ا ی برایشان دارد ، این قدر این هزینه دارای آثار و برکاتی هست که جلوی هزینه های دیگر را میگیرد. منظورم این است اگر توانش را هم ندارند بازاین کار را بکنند . چرا اصرار به دیدار حضوری داریم ؟ البته راههای تلفنی ، پیامک هم خوب است البته وقتی که از باب ضرورت امکان حضور کمتر است میتواند با چت کردن همدیگر را ببینند یا تلفن و ایمیل هم خوب است ولی در آموزه های دینی ما ، کنار هم بودن تاکید شد ه است و اظهار محبت است . یک روایت از حضرت رسول اكرم(ص) داریم : وقتی که زن و مرد کنا رهم می نشینند و با کلام شیرین بهم محبت می کنند برای آنها ثواب هفتاد حج مقبول نوشته میشود . اعتکاف خیلی صواب دارد اگر این اعتکاف در مسجدالنبی باشد خیلی ثوابش بیشتر است و حضرت فرمودند: جلوس الامرءعند عیالة احب الی اله من اعتکاف فی مسجدی هذا . اگر آقایی کنار خانمی بنشیند و محبت کند ، ثوابش از اعتکاف در مسجدالنبی بیشتر است . ارتباط حضوری بهتر است. امکانات دیگر مثل تلفن خوب است نامه هم خوب است مثل اوایل جوانی ما. در دوری مثلا آقا سرباز بودند و نامه های پر از عواطف برای خانم می نوشتند .
www. ch3.iribtv.ir