چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

در ارتباطات بعد ازعقد ، برای خانم و آقا محدودیتی وجود دارد ؟

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام حسين دهنوي:
از زمانی که محرم می شوند، هر گونه ارتباطی برای آنها حلال است چون دیگر زن و شوهر شده اند . در عرف جامعه ما ، قسمتی از ارتباط را به بعد از عروسی موکول می کنند. به نظر من این را خیلی جدی بگیرید. دختر خانم ها مواظب باشند. با هم ارتباط دارند و رابطه عاطفی هم دارند ولی باید آن قسمت را هم رعایت کنند . اگر خدای نکرده به جدایی بکشد چون خانم دیگر دوشیزه نیستند ، پسر باید مهریه را کامل بدهد و بعد دختر خانمی که جدا شده اند، خیلی فرصت ها را از دست می دهند. الان دیگر یک بیوه هستند و دوشیزه نیستند . ممکن است در موضع تهمت هم قرار گیرند که نکند ایشان مشکلی داشته اند که به جدایی کشیده شده است.
www.ch3.irbtv.ir