چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

من و شوهرم همه اش از هم ایراد میگیریم و سر هر چیز کوچکی دعوا و قشقرق به پا می کنیم. چه کار کنیم ؟

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام حسين دهنوي:
این به یک اشکال بنیادی بر میگردد . این زوج جوان که این قدر ایرادهای همدیگر را می گیرند ، گمان می کنم به این قضیه برمیگردد که شاید یک فکر آرمان گرانه در قضیه ازدواج داشته اند و یک احساس شاعرانه داشته اند که من با یک نفر ازدواج خواهم کرد که مطلق خوب است . اگر چنین چیزی باشد ، ایرادگیری زیاد میشود . ولی اگر فکرمان این باشد که من با مطلق خوب ازدواج نکرده ام ، من با خوب نسبی ازدواج کرده ام ، من باکسی ازدواج کرده ام که هفتاد درصد خوب است و سی درصد صفات منفی دارد . ما همه گل هستیم ولی بی خار نیستیم . جالب است گل سرخ که مظهر عشق است پر از خار است . اگر این برای ما جا بیفتد که ما معایبی داریم و نقطه مثبتی ، دیگر این طور بهم ایراد نمی گیریم و سراغ نقاط مثبت می رویم . من به خانم و آقا میگویم اگر یک نقطه منفی در عضو خانواده دیدید ، فکرکنید یک نکته مثبت هم دارد . می بینیم خیلی نکته مثبت دارد و این نکته منفی حذف میشود و اگر ما روی نقاط مثبت ذون کنیم ، دیگر نقطه منفی شما را آزار نمیدهد . اگر مبنایمان را عوض کنیم زندگی خوبی خواهیم داشت .
www.ch3.irbtv.ir