چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آیا آقا با کارکردن بیش از حد، می تواند نیازهای همسرش را تامین کند؟

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام حسين دهنوي:
خیر آقا با فرسودن و تلاش های بیش از حد توان ، میخواهد نیارها را برآورده کند . چون خودش عشق باز است ، فکر می کند طرف مقابل یعنی خانم هم همینطور است. در حالیکه نیاز خانم ایشان ، فقط مادی نیست ، بلکه نیاز به محبت و توجه هم دارند . بنظر من این آقا ، توجهی به نیاز محبت به خانم را ندارد . ما می خواهیم خانم و آقایان را بهم بشناسانیم . عرض کردیم که نیازمحبت برای شما آقا مقطعی است و برای شما خانم لحظه ای است. اگر ایشان به محبت خانم توجه داشته باشند کارشان کمتر میشود و تعادل ایجاد می کنند و هم به مسائل مادی و جسمانی و نیازهای روحانی و معنوی و محبت همسر برسند. قبلا گفته بودیم آقایان از طریق کارشان پیام عشق و محبت را مخابره می کنند . آقایان بدانند در کنار کارشان باید یک وقتی را در کنار همسر و عیال داشته باشند برای محبت و عشق ورزیدن .
www.ch3.irbtv.ir