چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

شوهر من وقتی وارد منزل میشود ، اول به سراغ بچه میرود و به من کمتر محبت میکند . آیا این درست است ؟

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام حسين دهنوي:
کار قشنگی نیست .البته قطعا توجه به کودکان و نوجوانان واجب است و اگر خدا به ما عمر بدهد بعد از مباحث خانوادگی به تربیت کودک و نوجوان می پردازیم. من در آنجا خیلی حرف دارم. بچه به محبت نیاز دارد ولی این که آقا تمام توجهش به بچه باشد و به خانم بی توجهی بکند درست نیست. زیرا اصل خانم است بعد بچه ها. زیرا ما قبل از اینکه نقش پدر و مادر را ایفا کنیم نقش همسری داریم. کاملا تقدم و تأخری دارد. ما اول همسر می شویم بعد مادر و پدر می شویم. گذشته از اینکه بچه ها سالها در کنار ما هستند و بعد به دنبال سرنوست خودشان می روند. باز هم کنار شما همسر شما می ماند . بچه ها خیلی معلوم نیست با ما باشند.
www.ch3.irbtv.ir