چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

من و همسرم خیلی بهم علاقه داریم و هر روز سر نماز، برای این علاقه و محبت، دعا می کنیم. می خواهم ببینم این دعاها چقدر می تواند تأثیر بگذارد؟

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام حسین دهنوی:
خیلی موثر است . شما وقتی دعا میکنید و از خدا و امامان می خواهیم ، چون آنها موثر هستند و بطور جد موثر هستند و ما معتقد به دنیای متا فیزیک و ماوراءالطبیعه هستیم . برخلاف بعضی ها که دنیا را صرفا مادی می بینند . خیلی کار خوبی است و ما آموزه های زیادی در باره دعا و آثار دعا داریم . پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند : الدعا مفتاح الرحمه ؛ دعا کلید رحمت است . ما از این زوج جوان خوشحال هستیم که دعا میکنند . همه جوانانی که اول زندگی شان است و حتی کسانی که سالها از زندگیشان گذشته ، باید دعا کنند . بویژه در ماه مبارک رمضان که ماه دعا است . فقط نکته ای که مهم است این است که در کنار این دعا ، باید رعایت نکاتی هم بشود . صرفا دعا کافی نیست . چه دعا یی ! تدبیر در زندگی، سازگاری ، فداکاری ، وفاداری ، عفو، گذشت ، ارتباط خوب با دو خانواده ، این ها خیلی خیلی موثر است . اگر ما این ها را رعایت نکنیم و صرفا دعا کنیم ، معلوم نیست دعای ما موثر باشد و خداوند جواب بدهد . فرمولهای یک زندگی خوب و موفق را ما میگوییم . برنامه را هم پیگیری فرمایید . دعا هم بکنید . روایت داریم : با زبانی که گناه نکرده اید ، دعا کنید . سوال کردند کدام زبان ؟ گفتند : دوستان برای هم دعا کنند .
ch3.iribtv.ir