چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

شوهرم از روابط قبل از ازدواجش برای من می گوید. عکس العمل من باید چگونه باشد؟

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام حسین دهنوی:
این حرفها خیلی خطرناک است از آسیب های دوران عقد این است . آدم از این آقا تعجب میکند . حالا یک موقع در فرایند خواستگاری ، این مسئله را می گوید . بخاطر صداقت است .آن یک بحث دیگری است ولی اگر رابطه ای بوده که بین خودمان و خدا باشد و الان توبه کرده ایم ، نیاز نیست که رازمان را بگوییم . عجیب است ، بعد از ازدواج این را میگویند . من نمی دانم هدفشان چیست ؟ گمان می کنم میخواهند کلاس بگذارند و بگویند من آدم جذابی بوده ام و من علاقمند زیاد داشته ام ولی فکرنمیکنند با اینکاری که میکنند ، روح و روان این خانم را بهم می ریزند و بنده خدا دچار استرس میشود . ممکن است به روی خودش نیاورد ولی دچار فشار روحی میشود. این فشار های روحی روی هورمونهای جنسی اثر میگذارد و آنرا کاهش میدهد و بعد دچار سرد مزاجی میشود که دودش به چشم آقا میرود . آقا لطمه میخورد و اعتماد این خانم از آقا سلب میشود . آقایانی که این جور حرفها را می زنید ، نمی گویید اعتماد خانم از شما سلب میشود . خانم میگوید این شخص که قبل از ازدواج خیلی راحت رابطه داشته و آدم بی پروایی بوده و بی تقوی بوده ، پس الان هم ابایی ندارد . ممکن است شما الان نمی خواهید این کار را بکنید ولی تلقی این خانم ، چیز دیگری است . خانم ها حس تملک دارند . شما فکرنمیکنید الان این حرفها را میزنید و در آینده اتفاقی بیفتد و به اشتباه ، همسرشما گمان کند که شما رابطه ای برقرار کرده اید . چطور می خواهید خودتان را مبرا کنید . ولی خانم ما توصیه می کنیم که شما سکوت کنید و رو ی ترش کنید . چرا ؟ چون بعضی از خانمها درظاهر ذوق می کنند ولی در درون منفجر میشوند و میخواهند نقطه ضعف دست آقا ندهند و به روی خودش نیاورد مهم نیست . این کار را نکنید . چون آقا فکر میکند شما دارید به او مجوز می دهید و خوششان هم می آید و نارحت هم نمی شوید پس تکرار میکنند. شما باید یک جور به آقا بفهمانید که کارش اشتباه است چطوری سکوت و رو ی ترش کردن . خیلی وقتها کنجکاری خانم باعث میشود آقا به گزافه گویی بکشاند و آقا پیازداغش را زیادکند و آقا نمیداند چه بلایی دارد سر همسرش می آورد و از آن طرف حساسیت و واکنش به خرج ندهید . حالا بعضی ها برعکس بعضی خانم ها ، تا آقا شروع میکند ، داد و فریاد راه می اندازند و اشک و آه . این هم اشتباه است چون دست آقا نقطه ضعف میدهید . از فردا می فهمد شما اینجا نقطه ضعف دارید . بالاخره زندگی است ، تنش دارد ، دعوا دارد ، درگیری دارد . باز همین جا دست میگذارد روی این مسئله و شما را حرص میدهد . اشتباه بزرگی که خانم ها میکنند ، این است که وقتی می بینند شوهرش این ها را میگوید برای اینکه کم نیاورند ، و لج شوهر را دربیاورند ، می گویند مگه خودت داشتی ، ما هم داشتیم . منم دوست پسرداشتم . حتی به دروغ . برای اینکه کم نیاورند و جلوی رفتار آقا را بگیرند . خانم ها این خیلی خطرناک است . چون مرد شما با شما خیلی فرق دارد . شما که خانم هستید این قدر بهم می ریزید ، او مرد است . حسی دارد بنام ناموس پرستی و بعد غیرت . روحیه آقا خیلی بهم می ریزد . شما مقابله به مثل نکنید.
ch3.iribtv.ir