چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

متوجه شده ام همسرم قبل از ازدواج رابطه داشته، من نمی توانم با این مطلب کنار بیایم. در این زمینه چه توصیه ای دارید؟

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام حسین دهنوی:
اسلام در این زمینه توصیه اش بنا بر عفو است . چون ایشان می گویند توبه کرده اند . وقتی خدا می بخشد بنده خدا نمی بخشد . اوایل بحث در باره توبه صحبت کردیم . روایتی خواندم : کسی که توبه می کند مثل این است که الان از مادر متولد شده است . آیه شریفه فرآن داریم : کسی که توبه می کند و ایمان میآورد و عمل صالح انجام میدهد اولئک یدخلون جنه و لا یظلمون : آنها داخل بهشت میشوند و هیچ ظلم و ستمی به آنها نمیشود . بنابراین خدا بخشیده شما هم باید ببخشید . در بحث خواستگاری گفته بودم ملاک ارزیابی ما وضعیت فعلی آدم هاست الان این خانم چه وضعیتی دارند . ارتباطبی داشته این مال قبل است از روی خامی و جوانی بوده و تجربه نداشته . خوب تمام شده و پرونده اش بسته شده و توبه کرده ، شما باید وضعیت فعلی ایشان را ملاک فرار دهید و گذشته ایشان را عفو کنید . روایات و آیات قرآن زیاد داریم . عبادالرحمن والکاظمین الغیظوا العافین عن الناس : بندگان پرهیزگار غیظ خودشان را فرو میبرند و مردم را می بخشند . حضرت علی (ع) : بخشش و عقو از رفتار کریمان است و در ثواب عفو چقدر آموزه داریم .آیه شریفه داریم که اجرش با خداست . رسول اکرم میفرماید : روز قیامت یک ندا دهنده ای ندا میدهد آنهایی که اجرشان با خداست وارد بهشت بشوند . میگویند اینان چه کسانی هستند ؟ فرمودند: کسانی که می بخشند و در روایتی داریم که چقدر امیدوار کننده است برای انسان . کسی که می بخشد خداوند سرنوشت بد او را عوض میکند و تبدیل به سرنوشت خوب میکند . سیره پیامبران و بزرگان ما عفو است . چقدر جفا در حق رسول اکرم(ص) کردند . دندان ایشان را شکستند و خاکستر بر سر ایشان ریختند ولی ایشان عفو کردند . شخصی که فرمانده لشکر اسلام بود وقتی مکه را فتح کردند گفت امروز روز انتقام است حضرت او را احضار کردند و پرچم را به حضرت علی (ع) دادند و گفتند : امروز روز رحمت و بخشش است . عزیزان بیاییم همدیگر را ببخشیم . عفو آثار عجیبی دارد .
ch3.iribtv.ir