چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

خانمم خواستگاران قبلی اش را به من معرفی می کند و به من احساس ناخوشایندی دست می دهد نمی دانم این طبیعی است یا بخاطر غیرت بیش از اندازه است؟

پاسخ :

پاسخ از حجت الاسلام حسین دهنوی:
این هم یک آفت است و این احساس طبیعی است. شما مرد هستید و خداوند غیرت را در شما قرار داده و طبیعی است که چنین احساس ناخوشایندی در شما است و اگر شما هم کاندیداها ی خودتان را به ایشان معرفی کنید به ایشان هم، احساس خوبی دست نمی دهد. ولی بعضی از خانمها، خواستگاران قبلی خود را معرفی می کنند. اگرمعرفی کنند مخصوصا اگر ویژگی خاصی داشته باشند ، گمان می کنند که ارزش و احترامشان بیشتر می شود. در حالیکه برعکس است . خانمها دقت کنند، گاهی صرف معرفی نیست. تعریف هم می کنند. این خیلی بد است. تعریفی که از خواستگاران قبلی میکنید ، غرور مرد شما را جریحه دار میکند و او فکر میکند که همسرش بطور کامل به او تعلق ندارد و تعلقاتی نسبت به دیگران در دلش هست و این سوء ظن های ایجاد می شود. خیلی دقت کنید. تعریف نکنید. بدتر این است که به رخ مردشان هم بکشند، این حاد می شود و می خواهند یک جورهایی شوهرشان را تحقیر کنند . مثلا من صد تا خواستگاران داشتم ، این قدر آدم های خوبی خواستگار من بوده اند، این پیامش چیست؟ من دیگران را به شما ترجیح می دهم. تو پیش من کوچک هستی.
ch3.iribtv.ir