چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

زن و شوهر پس از عقد، چه مدت زمان باید از هم دور باشند تا عقدشان باطل شود؟

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام حسین دهنوی:
وقتی خانم و آقا عقد رسمی می شوند. هر چند مدت از هم جدا باشند، حتی آقا خارج از کشور رفته باشند و حتی تماس تلفنی هم نداشته باشند، حتی هیچ ارتباط پیامکی هم نداشته باشند ، هیچ کدام مبطل عقد نیستند. یعنی حق خیار فسخ را ایجاد نمی کند. بنابراین ذهنتان را از این قضیه پاک کنید. هفت عیوب برا ی خانم ها و سه عیوب برای آقایان مبطل عقد است.
ch3.iribtv.ir