چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آیا بابا و مامان صدا کردن پدر و مادر همسر، می تواند باعث محبت بین زوجین شود؟

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام حسین دهنوی:
بله خیلی موثر است . بویژه خانم گله میکند که شوهر من پدر و مادرمن را ، پدر ومادر صدا نمیکند ومن رنج می برم و خانم خیلی حساس هست . آقا هم همین جور است . این کار دو تا فایده دارد اولا باعث خشنودی دو طرف میشود و خوشایند است و دوم اینکه احساس پدر فرزندی ، مادرفرزندی را ایجاد میکند . بنابر این را بگویید و بسیار موثر است . حالا ممکن است کسانی نپسندند آن بحث دیگری دارد . ممکن است علتی دارد اگر ازدواجی صورت گرفته و مسئله حاشیه ای وجود نداشته باشد گمان نمی کنم کسی دوست نداشته باشد که آنها را با لفظ مامان و بابا خطاب کنند . ممکن است یک موقع ازدواج اجباری بوده که مادر شوهر دوست ندارد عروس او را مادر صدا کند . پس پدر ومادر را راضی کنید . چون ممکن است چنین مشکلی در زندگی پیش بیاید . هنوز اصل عروس خانم را به رسمیت نشناخته اند و حالا عروس خانم می خواهد مامان بگوید که دخترش تلقی بشود یا بالعکس پدری داماد را به رسمیت نشناخته . البته داریم کسانی که دو تا بچه دارند و مادر شوهر هنوز عروس را به رسمیت نمی شناسد . فعلا سعی کنید در ایجاد فضای مسالمت ، خودتان را در دلشان جای بدهید بعد مدتی که گذشت می توانید این الفاظ را بکار ببرید . در مورد پدر و مادر همسر میتوانید از همسرتان بپرسید که به چه اسمی صدا کنند چون آنها پدر ومادر شان را بهتر می شناسند.
ch3.iribtv.ir

نظرات کاربران