چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

مگر نه اینکه باید در زندگی صداقت داشت ؟ پس چرا وقتی بعضی از پیامکهای عاطفی همکاران خانم را برای همسرم می خوانم ، رفتارش عوض میشود و به من بی توجهی می کند ؟

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام حسین دهنوی:
این بنده خدا از کار شما رنج می برد . یکی از عوامل جدی فشارهای روحی خانم ها که باعث افسردگی و باعث سرد مزاجی و قطع امید از آینده می شود ، همین رفتار آقایان است. یعنی خانمی به آقای متاهلی پیامک عاطفی بزند. مهمترین عامل همین است و دودش به چشم آقا می رود . تعریف صداقت این است که زن و مرد در زندگی مخفی کاری بی مورد نکنند. مثلا آقا شغلش را عوض کند و یا خانه ای خریده و یا معاملات کلانی کرده ویا اصلاعات کلی درباره در آمدش را به خانم نگوید. یا مثلا در مدرسه برای پسر اتفاق اخلاق پیش می آید و خانم از آقا مخفی می کند و یا نابهنجاری دارد و خانم نمی گوید. تربیت احتیاج به دو بال دارد . حالا ممکن است مرد غیر طبیعی باشد و اگر خانم بگوید، رفتار غیر طبیعی از خودش نشان می دهد ولی یک موقع است که آقا طبیعی است و خانم موضوع را به آقا نمی گوید. اگر این کارها را کردیم ، صداقت داریم ولی اینکه شما پیامک عاشقانه یک خانم را به همسرتان بگویید ، درست نیست. بله پیامک هست ولی نباید هر راستی را بگوییم . البته هدف این آقا ، اثبات صداقت است ما داشته ایم که به آقایی بطور اشتباهی پیامک عاشقانه می رسد و ایشان به خانم می گویند و هدفش این است که بگوید: من بی دست و پا نیستم و خانم های دیگر برای من ارزش قائل هستند و به این هدف که خانم او را بیشتر دوست داشته باشد، این را می گوید ولی نمی داند با این کار، نفرتش بیشتر می شود. داشته ایم که آقا این پیامک را نشان داده که حس تملک خانم را بیشتر بکند و تحریک کند تا به او بیشتر برسد و نیازهای غریزی او را برآورده کند ولی توجه ندارد که این باعث افسردگی خانم می شود و بعد باعث سرد مزاجی می شود و دیگر اصلا نیازهای غریزی آقا را برآورده نمی کند و آقا با این کار می خواهد خانم را تهدید کند که من خواهان دارم و مواظب خودت باش.
ch3.iribtv.ir