چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

وقتی می بینم همسرم مادرش را نوازش میکند، هم از او و هم از مادرش متنفر می شوم و تا مدتی دوست ندارم همسرم را ببینم. آیا این کار همسرم درست است ؟

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام حسین دهنوی:
نفس این کار درست و ارزشمند است و خدا دوست دارد که پسر، مادرش را نوازش کند . ولی از آقایان می خواهم که این کار را ، جلوی همسرانشان نکنند ، یعنی احترام بگذارند ، گرامی بدارند ، ولی درحضور همسرشان نوازش نکنند یا برعکس جلوی مادرشان ، همسرشان را نوازش نکنند . اصل این است که همسر شما هم خوشحال شوند از این کار و شما راتشویق کنند حمایت کنند و لذت ببرند اما واقعیت این است که اکثریت این طوری نیستند . پس این کار رانکنید ولی متاسفانه بعضی آقایان اینکار را میکنند و ارتباطات عاطفی باید در خلوت باشد ولی بعضی آقایان این طور رفتار را دارند و زیاد است و جلوی خانم هم این کار را می کنند و وقتی به آنها می گوییم چرا این کار را انجام می دهید؟ می گویند زن گیر می آید ولی مادر گیر نمی آید . آقايان محترم این استدلال درستی نیست و ناپسند است جایگاه مادربسیار والا است ولی ایشان هم همسر شما هستند. آیه قرآن می گوید: واخذن منکم میثاقاًغلیظاً؛زنان از شما میثاق محکم گرفته اند. این کار به صلاح و مصلحت نیست و باید آقایان رعایت کنند.
ch3.iribtv.ir