چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

بسیاری از مشکلات من و همسرم به سوء تفاهم هایی برمی گردد که بین من و همسرم ایجاد شده، چه کنیم تا این سوءتفاهم ها ، باعث اختلاف نشود ؟

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام حسین دهنوی:
این مشکل همیشگی است. این مورد خیلی زیاد است. وقتی فکرهای همدیگر را روبروی همدیگر می گویند ، تعجب می کنند و می گویند نظرشما ده سال در مورد من این بوده است. برای اینکه این آفت از بین برود، اگر شما سوء رفتار یا گفتار یا حرکت دارید، نگذارید در دلتان بماند. این نکته خیلی مهم و اساسی است . با یک موقعیت عاطفی و خوب. حالا خانم یک جمله ای از آقا شنیده اند که سوء برداشت کرده اند. خانم بگوید آقا، من برداشت خوبی نکردم و شیطان دارد مرا وسوسه می کند و می خواهد همسر محبوب مرا ، از چشممم بیندازد. آیا منظور شما این بوده؟ آقا تعجب میکند و میگوید من بخدا منظورم این نبوده. نگاه و کلام و رفتا رهمسر نباید در دل ما بماند زیرا اینجا زمینه ورود شیطان است. شیطان آنرا پر و بال می دهد، قلمبه می کند و شاخ و برگ می دهد. یکی از مهمترین اختلاف خانم و آقا این است که همدیگر را نمی شناسند یعنی زوایای روحی همدیگر را نمی شناسند.
ch3.iribtv.ir