چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

به مردها توصیه می شود که بطور ظاهری رفتارهایی که همسرانشان می خواهند را انجام بدهند. آیا این کارها فریب کاری نیست ؟

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام حسین دهنوی:
خیر این ها فریب کاری نیست . این آموزش هایی که ما عرض می کنیم ، آموزش مهارت ها است . مثلا آقا می گوید : من به دروغ به خانمم بگویم دوستش دارم این فریب کاری است . اول دوست داشتن درجه بندی دارد . یکی خانمش را پنج نمره دوست دارد یکی پنجاه نمره دوست دارد . بالاخره شما پنج نمره که همسرتان را دوست دارید . پس این دروغ نیست . زیرا با گفتن آن بنیان خانواده تقویت میشود . اصلا شما علی رغم میل باطنی خودتان و با کلام می گویید : دوستت دارم . وقتی شما ابراز می کنید ، چون همسر شما نیاز دارد و عشق ورز است ، لذت می برد و امیدوار میشود . بعد به شما بیشتر توجه میکند . بعد حقوق شما را بیشتر رعایت می کند . اقتدار شما را حفظ می کند . مقابله به مثل می کند و شما را تحویل می گیرد و از شما تقدیر می کند و وقتی شما می بینید حقوق شما را رعایت می کند ، باز دوباره می گویید ولی حالا از صمیم قلب می گویید . در آموزه های دینی داریم که در جاهایی خودتان را به تظاهر بزنید و خودتان را به زور وادارید . روایت داریم : اگر بردبار نیستید خودتان رابه برباری بزنید یعنی ادای انسانهای بردبار را دربیاورید . چون کم اتفاق می افتد که کسی خودش را شبیه قومی بکند و مثل آنها نشود . بحث همانند سازی است . آقای عزیر ، شما محب نیستید ادای محب را دربیاورید . خانم شما زیر بار اقتدار مرد نمی روید ، ادای آن را دربیاورید و بعد می بینید که برایتان راحت می شود . بعد آثار و برکات آن را در زندگی می بینید .
ch3.iribtv.ir