چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

متن نامه ای که امام خمینی(رحمت الله عليه) به همسرشان نوشته اند را ذكر كنيد چون شنيده ام امام راحل خيلي زيبا همسرشان را مورد خطاب قرار داده اند.

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام حسین دهنوی:
ین نامه در فروردین سا ل 1312 ه ش وقتی امام خمینی(رحمت الله عليه) عازم سفر مکه بوده اند، به همسرشان نوشته اند و مضمون نامه این است: تصدقت شوم ، الهی قربانت بروم، در این مدت که مبتلا به جدایی از آن نور چشم عزیز و رقت قلبم گردیده ام، متذکر شما هستم و صورت زیبایت در آئینه ی قلبم منقوش است. عزیزم امیدوارم خدا شما را به سلامت و خوش در پناه خودش حفظ کند. حال من با هر شدتی که باشد می گذرد ولی به حمدلله هر چه پیش آمده خوش بوده و الان در شهر زیبای بیروت هستم . حقیقتا جای شما خالی است . فقط برای تماشای شهر و دریا خیلی منظره خوش دارد . صد حیف که محبوب عزیزم همراهم نیست که این منظره ی عالی به دل بچسبد . در هر حال امشب شب دوم است که منتظر کشتی هستیم. از قرار معلوم یک کشتی فردا حرکت می کند ولی ما که قدری دیر رسیدیم، باید منتظر کشتی دیگر باشیم . عجالتاً تکلیف معلوم نیست. امید است خداوند به عزت اجداد طاهرینم که همه ی حجاج را به اتمام عمل موفق کند. از این حیث قدری نگران هستم ولی از حیث مزاج بحمدلله به سلامت بلکه مزاجم مستقیم تر و بهتر است خیلی سفر خوبی است. جای شما خیلی خیلی خالی است . دلم برای پسرت سید مصطفی قدری تنگ شده است امید است که هر دو به سلامت و سعادت در تحت مراقبت آن عزیز و محافظت خدای متعال باشید. ایام عمر و عزت مستدام . تصدقت، قربانت روح الله.
ch3.iribtv.ir