چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

چه قسمتهایی از گوشت حیوانات توصیه شده است؟

پاسخ :
الإمام الرضا عليه‏السلام:
- لِغُلامِهِ: اِشتَرِ لَنا مِنَ اللَّحمِ المَقاديمَ ولا تَشتَرِ لَنا المَآخيرَ ؛ فَإِنَّ المَقاديمَ أقرَبُ مِنَ المَرعى ، وأبعَدُ مِنَ الأَذى؛
امام رضا عليه‏السلام خطاب به غلام خود: در [خريدن] گوشت براى ما، قسمت‏هاى جلو[ىِ لاشه] را بخر و قسمت‏هاى عقب را نخر ؛ زيرا بخش‏هاى جلو به چراگاه، نزديك‏تر و از آفت، دورترند .
الدعوات ، صفحه 140 ، حديث 353 و بحار الأنوار ، جلد 66 ، صفحه 75 ، حديث 70