چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آيا زمان رفت وبرگشت اسرا ء از كربلا به شام وبرگشت در همان سال انجام گرفته است؟

پاسخ :
اكثر منابع تاريخي به نقل از منتهي الآمال و محدث نوري .رسيدن كاروان اسرا به كربلا را در سال اول به دليل طولاني بودن مسافت بعيد دانسته اند اما لهوف سيدبن طاوس مي فرمايد قافله در راه مدينه به قتلگاه آمدند و با جابربه زيارت امام حسين و عزاداري پرداخته و مردم اطراف هم آمدند و ذكري از سال نشده است .
1.لؤ لؤ مرجان - محدث نوري ص 152 به بعد
2.لهدف سيدبن طاووس ص 196
3.منتهي آلا مال ج 1 ص 817
www. eporsesh.com