چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

سجده كردن چگونه گناهان را از بين مي برد؟

پاسخ :
امام صادق عليه‏السلام :
جاءَ رَجُلٌ إلى رسولِ اللّه صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم فقالَ : يارسولَ‏اللّه صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم ، كَثُرَت ذُنُوبي وضَعُفَ عَمَلِي ، فقالَ رسولُ‏اللّه صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم : أكثِرِ السُّجودَ فإنّه يَحُطُّ الذُّنوبَ كما تَحُطُّ الرِّيحُ وَرَقَ الشَّجَرِ ؛
مردى خدمت پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم آمد و عرض كرد : اى رسول خدا ! گناهانم زياد شده و اعمالم سست و اندك گشته است . رسول خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم فرمود : زياد سجده كن ؛ زيرا ، همچنان كه باد برگ درختان را فرو مى‏ريزاند ، سجده گناهان را مى‏ريزاند .
أمالي الصدوق : 404 / 11