چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

انجام واجبات چه ثمره ای دارد؟

پاسخ :
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
اِعمَلْ بفَرائضِ اللّه تَكُن أتقَى الناسِ ؛
به فرايض خدا عمل كن ، تا از پرهيزگارترين مردم باشى .
الكافي : 2 / 82 / 4

*******
امام على عليه‏السلام :
الفَرائضَ الفَرائضَ ! أدُّوها إلَى اللّه تُؤَدِّكُم إلَى الجَنّةِ ؛
فرايض ! فرايض ! آنها را به خدا ادا كنيد ، تا شما را به بهشت رسانند .
نهج البلاغة : الخطبة 167

*******
امام صادق عليه‏السلام :
قالَ اللّه‏ُ تبارَكَ‏وتعالى : ما تَحَبَّبَ إلَيَّ عبدِي بِأحَبَّ ممّا افتَرَضتُ علَيهِ ؛
خداوند تبارك و تعالى فرموده‏است : بنده‏ام به چيزى محبوبتر از آنچه بر او فرض كرده‏ام ، خود را محبوب من نكرده‏است .
الكافي : 2 / 82 / 5