چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

نسبت دعا به عبادت چیست؟

پاسخ :
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
الدُّعاءُ مُخُّ العِبادَةِ، ولا يَهلِكُ مَعَ الدُّعاءِ أحَدٌ ؛
دعا ، مغز (و عصاره) عبادت است و هيچ كس با دعا كردن هلاك نمى‏شود .
بحار الأنوار : 93 / 300 / 37

*******
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
أفضَلُ العِبادَةِ الدُّعاءُ ، فإذا أذِنَ اللّه‏ُ لِلعَبدِ في الدُّعاءِ فَتَحَ لَهُ بابَ الرَّحمَةِ ، إنّهُ لَن يَهلِكَ مَعَ الدُّعاءِ أحَدٌ ؛
بـرترين عـبادت دعـاست . هـرگاه خداونـد به بنده اذن (و توفيق) دعا دهد دَرِ رحمت را به روى او بگشايد . بى گمان هيچ كس با دعا كردن هلاك نمى‏شود .
تنبيه الخواطر : 2 / 237