چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

چه دعايي به اجابت نزديكتر است؟

پاسخ :
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
إذا دَعا أحَدٌ فَلْيُعِمَ‏فإنّه أوجَبُ للدُّعاءِ ، ومَن قَدَّمَ أربعينَ رَجُلاً مِن إخوانِهِ قَبلَ أن يَدعُوَ لِنفسِهِ استُجِيبَ لَهُ فيهِم وفي نفسِهِ ؛
هر گاه يك نفر دعا مى‏كند ، براى همه دعا كند ؛ زيرا اين دعا به اجابت نزديكتر است . كسى كه پيش از دعا كردن براى خود براى چهل نفر از برادرانش دعا كند ، آن دعا در حقّ آنان و در حقّ خودش مستجاب شود .
بحار الأنوار : 93 / 313 / 17