چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

عاشقان عبادت چگونه مردمی هستند؟

پاسخ :
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
أفضَلُ النّاسِ مَن عَشِقَ العِبادَةَ فَعانَقَها ، وأحَبَّها بقَلبهِ ، وباشَرَها بِجَسَدِهِ ، وتَفرَّغَ لَها ، فَهُو لا يُبالي عَلى ما أصبَحَ مِنَ الدُّنيا : عَلى عُسرٍ أم عَلى يُسرٍ ؛
برترين مردم كسى است كه عاشق عبادت شود ؛ پس ، دست در گردن آن آويزد و از صميم دل دوستش بدارد و با پيكر خود به آن مبادرت ورزد و خويشتن را وقف آن گرداند ؛ و او را باكى نباشد كه دنيايش به سختى گذرد يا به آسانى .
الكافي : 2 / 83 / 3