چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آيا صلح امام حسن (عليه السلام ) و قيام امام حسين (عليه السلام ) نشان دهنده تفاوت در روحيات اين دو بزرگوار است ؟

پاسخ :
روشن است كه انسان‏ها روحيات متفاوتي دارند و اهل بيت(ع) نيز داراي اخلاق، روحيات و سلايق مختلفي بودند.
البته انجام مأموريت‏هاي الهي، ربطي به روحيات و سلايق شخصي ندارد و صلح امام حسن(ع) و قيام امام حسين(ع) مربوط به يك سري شرايط و علل واقعي بود كه هر امامي اگر به جاي آن دو بزرگوار مي‏بود، همان تصميم‏ها را اتخاذ مي‏كرد. در واقع اين عمل امام حسن(ع) و امام حسين(ع) يك تكليف الهي بود كه خداوند آن را بر دوش آنان گذاشته بود.
www. eporsesh.com