چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

اگر كفن كردن و غسل دادن بدن ميت مسلمان واجب است، پس چرا امام حسين(عليه السلام) بدون غسل و كفن دفن شد؟

پاسخ :
كفن كردن و غسل دادن بدن ميت مسلمان واجب است، اما علت اين كه بدن امام را كفن نكردند و غسل ندادند، اين بود: بدن شهيدي كه در معركه و ميدان مبارزه به شهادت مي‏رسد، با همان بدن خون آلود و با لباس هايش بدون غسل دفن مي‏شود، و اين اختصاص به امام حسين (عليه السلام) ندارد. اما چون قسمت بالاي بدن امام در كربلا بدون لباس بود، بدن او را در حصيري گذاشتند و دفن كردند.
در تاريخ آمده است: وقتي بني اسد براي دفن اجساد شهداي كربلا آمدند، امام سجاد(عليه السلام) آنان را ياري مي‏كرد و چون پارچه‏اي نداشتند و بدن عريان بود، از آنان حصيري طلبيد تا اعضاي قطعه قطعه سيدالشهداء (عليه السلام) را در آن گذاشته، تا در قبر بگذارد.
پي‏نوشت‏:
1 - جواد محدثي، فرهنگ عاشورا، ص 152، به نقل از كبريت احمر، ص 493.
www. eporsesh.com

نظرات کاربران