چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

در جلسات عزاداري، سخنراني افراد غيرروحاني يا غير معمم -البته با دانش کافي- چه حکمي دارد؟ استفاده از منبر براي ايشان چه حکمي دارد؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آيت الله العظمي حسين مظاهري(دامت بركاته):
روي منبر نشستن براي افراد غير معمم سزاوار نيست؛ لکن سخنراني کردن آنان در فرض مذکور مناسب است؛ مشروط بر اينکه مخالفان يا معاندان نخواهند از اين راه، تضعيف روحانيت نمايند، چنانکه امام جماعت شدن اشخاص غير معمم نيز به همين ترتيب مي باشد.
منبع: خون موعود، علي(مهرداد) آقا شريفيان و عبدالرسول احمديان