چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

اگر بعضي از واجبات از مکلف به سبب شرکت در مجالس عزاداري فوت شود؛ مثلا نماز صبح قضا شود، آيا بهتر است بعد از اين در اين مجالس شرکت نکند يا اينکه عدم شرکت او باعث دوري از اهل بيت (عليهم السلام) مي گردد؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آيت الله العظمي حسين مظاهري(دامت بركاته):
بايد در مجلس عزاداري شرکت بکند؛ لکن به گونه اي عمل کند که نماز او قضا نشود.
منبع: خون موعود، علي(مهرداد) آقا شريفيان و عبدالرسول احمديان