چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

برخي از ذاکرين در مدايح و مراثي اهل بيت(عليهم السلام) تعبيراتي مانند «مست مستم من، هر چه باداباد، علي پرستم من» را به کار مي برند که به نظر مي رسد با شأن اهل بيت(عليهم السلام) منافات دارد. بکار بردن اين الفاظ چه صورت دارد؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آيت الله العظمي حسين مظاهري(دامت بركاته):
اين گونه کلمات نه تنها جايز نيست بلکه اشبه به کلمات شيطاني است در حالي که در مراسم توسل و عزاداري که از افضل قربات است بايد با کلمات رحماني سخن گفت. از اين گونه تعابير برداشت شرک آلود مي شود و گفتن اينگونه کلمات نامناسب که مربوط به افراد خاص است، در حق ائمه طاهرين(عليهم السلام) حرام است و مورد غضب حضرت ولي عصر(عليه السلام) است.
منبع: خون موعود، علي(مهرداد) آقا شريفيان و عبدالرسول احمديان