چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آيا در زمان حکومت امام عصر(عليه السلام) عزاداري امام حسين(عليه السلام) برگزار مي شود؟ چرا؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آيت الله العظمي حسين مظاهري(دامت بركاته):
قال رسول الله(صلي الله عليه و آله و سلم) :«ان لقتل الحسين في قلوب المؤمنين حراره لن يبرد ابداً»
عزاداري براي آن وجود مقدس از افضل اعمال است و تعطيل بردار نيست. چنان که حرارت حسيني در قلوب مؤمنين براي ابد، هيچ گاه سرد و خاموش نخواهد شد.
منبع: خون موعود، علي(مهرداد) آقا شريفيان و عبدالرسول احمديان