چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

منظور از اين حديث شريف که نبي اکرم(صلي الله عليه و آله و سلم) فرمودند: «حسين مني و أنا من حسين» يعني چه؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آيت الله العظمي حسين مظاهري(دامت بركاته):
تفسير حديث شريف نبوي آن است که: شخص امام حسين(عليه السلام) از پيامبر گرامي(صلي الله عليه و آله و سلم) است، زيرا آن بزرگوار سبط نبي مکرم(صلي الله عليه و آله و سلم) بوده اند و شخصيت پيامبر گرامي(صلي الله عليه و آله و سلم) هم از حسين بن علي(عليهما السلام) است، چرا که اگر آن بزرگوار نبود، اسلام نبود و به بيان ديگر اسلام عزيز که شخصيت رسول گرامي(صلي الله عليه و آله و سلم) است، متوقف بر حسين بن علي(عليهما السلام) است.
منبع: خون موعود، علي(مهرداد) آقا شريفيان و عبدالرسول احمديان