چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

زنانى که عادت ماهیانه هستند آیا مى توانند زیارت عاشورا و دیگر ادعیه را بخوانند و سجده زیارت عاشورا را به جا آورند؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آيت الله العظمي مكارم شيرازي(دامت بركاته) :
اشکال ندارد؛ کافى است از محرّماتى که نسبت به آنان در رساله توضیح المسائل آورده ایم، اجتناب کنند.(1) از جمله نمى توانند آیات سجده واجب قرآن را بخوانند.
پي نوشت:
1.باب غسل، احکام زن حائض، مسئله 438، رساله توضیح المسائل آيت اللهالعظمي مكارم شيرازي(دامت بركاته).
www.makaremshirazi.org