چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

اينجانب معلم حق التدريس آموزش و پرورش مي باشم و از سال 81 تاکنون مشغول مي باشم ودر حال حاضر که بحث استخدام معلمان حق التدريس بر اساس سنوات مستمر تدريس مطرح است کارگزيني منطقه در سال 82 اينجانب 3 ماه کارکرد بر اساس ابلاغ تدريس و اسناد پرداخت حقوق امورمالي کم دارم و سابقه تدريس از 7 سال به 5 سال تغيير مي کند ولي بنده از سال 81 تاکنون بطور و مستمر کارکرد داشته ام وقضيه آن سه ماه بدين شرح است : در آن سال يک معلم رسمي که مرخصي زايمان بودند و در اسفند ماه مراجعه کردند و اداره آموزش و پرورش در ابتدا گفت شما بجاي اين معلم رسمي به کلاس رفته ايد و حالا که ايشان برگشتند بايد ايشان سر کلاس بروند ولي آن خانم معلم رسمي مراجعه و به اداره گفتند که من نمي توانم سر کلاس بروم و سپس اداره نيز به من گفت که خوب بنابراين شما دنبال کلاس خودتان را برويد و من تا پايان سال سر کلاس رفتم، امتحان برگزار نمودم و تمام حضور و غياب کلاسي را انجام دادم ولي ظاهرا در آن سال بجاي بنده آن خانم معلم رسمي حقوق گرفته در صورتيکه بنده سرکلاي بودهام و الان برايم کارکرد محاسبه نشده و حق و حقوقم ضايع شده است لذا خواهشمند است مرا راهنمايي فرماييد.

پاسخ :
جنابعالي بايد با جمع آوري مستندات و ادله لازم { اعم از مدارك مكتوب ، شهادت شهود و...} ، موضوع را اثبات كنيد ، چنانچه مسئولين مربوطه در آموزش و پرورش نسبت به احقاق حقوق شما اقدام ننمودند ، با طرح شكايت در ديوان عدالت اداري موضوع را پيگيري نماييد .
www.hvm.ir