چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

با توجه به ماده 105 قانون مديريت خدمات كشوري در صورتيكه كارمند كسور بازنشستگي مدت خدمت نظام وظيفه را پرداخت ننمايد ،آيا اين مدت براي احتساب سنوات خدمت براي بازنشستگي منظور مي شود؟در غير اين صورت دستگاه مي تواند كارمند را اجبار نمايد كه كسور اين مدت را پرداخت نمايد.

پاسخ :
برابر قوانين جاري ، سابقه خدمت کارکنان وظيفه براي محاسبه زمان بازنشستگي منظور مي گردد ، لکن پذيرش سنوات خدمت وظيفه منوط به پرداخت کسور باز نشستگي به صندوق بيمه مربوط است .
در صورت عدم پرداخت کسور بيمه بازنشستگي ، امکان محاسبه سنوات مذکور وجود ندارد و فلذا اجبار توسط سازمان نيز توصيه نمي شود .
www.hvm.ir

نظرات کاربران