چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آیا روابط جنسی سرد بین زن و شوهر باعث بروز مشکلات می شود یا حتی طلاق؟

پاسخ :
روابط جنسي و رضايت طرفين از آن مسئله اي اساسي در زندگي مشترك است. نمي توان نقش اين روابط را در زندگي مشترك منكر شد. اگر هر دو طرف از روابط جنسي خود رضايت نداشته باشند به راحتي نمي توانند اين عدم رضايت را كنترل كنند و به احتمال زياد زندگي شان درگير مشكلات زياد خواهد شد كه يكي از اين مشكلات مي تواند طلاق باشد. چنانچه زوجي در دوران عقد و اوايل زندگي خود باشند و از روابطشان لذت نبرند يا سرد باشند بايد براي ادامه دادن زندگي به يك تصميم عاقلانه برسند و براي شروع زندگي مشترك عجله نكنند تا تكليف روشن شود.
اما اگر زوجي زندگي خود را شروع كرده اند و در طول زندگي، روابط سردي پيدا مي كنند حتماً بايد به دنبال راه حل و يا درمان اين مسئله باشند.
www.porsesh.ir