چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

شوهر من زمانی که دختر نامحرمی را می بیند به او نگاه می کند و در مورد آن فرد نظر می دهد و زمانی که من کار او را مقابله به مثل می کنم می گوید من تا ٤ زن می توانم بگیرم ولی تو تا زمانی که زن من هستی نمی توانی شوهرکنی و اگر به او بگویم که دین اجازه نگاه به نامحرم را به تو هم نداده می گوید من می خواهم انتخاب کنم و در واقع می خواهد خودش را برای نگاه کردن به دیگران توجیه کند. من باید با این رفتار او چگونه برخوردکنم؟

پاسخ :
برخی از مردها این حالت را دارند، البته جدی نمی گویند و فقط می خواهند همسرشان را اذیت کنند البته از روی شوخی و شاید اصلاً منظور خاصی نداشته باشند. پس چاره ی شما این است که اصلاً با او وارد این بحث ها نشوید که اعصابتان خرد شود، فقط به او بگوئید نظراتش را به شما انتقال دهد و حتی اگر ادامه داد اصلاً حساسیت به خرج ندهید چون اکثر این حرف ها پشتوانه ی درست و محکم و جدی ندارد، پس شما هم خودتان را اذیت نکنید. بحث ها را کش ندهید تا او هم به حرف های بیهوده کشیده نشود. سعی کنید از نظر پوشش ظاهری رضایت همسرتان را جلب کنید برای او کم نگذارید تا مجبور نشود به دیگران نگاه کند ولی اگر باز هم چنین کرد به روی خودتان نیاورید. اگر ببیند که شما دیگر با او بحث نمی کنید به مرور اخلاقش بهتر می شود به شرط اینکه شما یک زن تمام عیار و نسبتاً مطلوب برای او باشید. اگر روی حرف های او حساسیت به خرج دهید و یا با لحنی بد و سرزنش آمیز به او تذکر دهید در مقابل شما موضع می گیرد و با حرف هایش اعصابتان را به هم می ریزید.
موفق باشید.
www.porsesh.ir

نظرات کاربران