چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آيا وجود کلر در آب استخر و در حوضچه کلر به پوست و موآسيبي نمي رساند؟ اين ميزان کلر تا چه ميزان استاندارد و ايمن است؟

پاسخ :
پاسخ از دکتر حسين طباطبايي، متخصص پوست و مو
به تازگي مواد ضد عفوني سالم تري به بازار وارد شده که ضرر کلر را ندارند، ولي گران اند. کلر يک ماده ضد عفوني کننده قديمي موثر و مناسب است، ولي استفاده از کلر با توجه به حجم آب، محيط استخر (از نظر اينکه در نزديکي آن درختان گوناگون قرار داشته باشند و انگلها و حشرات از طريق درختان وارد آب شوند)، مجهزبودن آن به سيستم تصفيه آب، مصالحي که در روبناي استخر به کار رفته و اينکه استخر ترک دار نباشد (تا سبب لانه گزيني انگلها و حشرات شود) و...نياز به تشخيص کارشناس بهداشت عمومي و تعيين مقدار مصرفي کلر دارد.
در کساني که سالم هستند، چنانچه پس از پايان شنا با آب و شوينده مناسب دوش بگيرند براي از بين بردن آثار کلر کافي است ولي کساني که دچار موهاي خشک رنگ شده و شکننده هستند و کساني که دچارپوست خشک يا اگزاماي آتوپي(ارثي)و غيره هستند کلر موجب شدت عوارض مي شود.
منبع: ماه نامه زندگي ايده آل، شماره 43.