چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

در بعضي استخرها با دمپايي استخر به توالت رفته و با همان دمپايي وارد محوطه استخر مي شوند در اين صورت آيا استفاده از حوضچه کلر به تنهايي براي ضد عفوني دمپايي ها کافي است؟

پاسخ :
پاسخ از دکتر حسين طباطبايي، متخصص پوست و مو
در تمامي استخرهاي بهداشتي و استاندارد که براي استفاده عموم است، جلو در توالتها دمپايي هاي جداگانه قرارداده اند تا استفاده کنندگان موقع ورود و خروج از توالت از آن دمپايي هاي خاص استفاده کنند. مطمئن باشيد در معدود استخرهاي عمومي که به اين امر بهداشتي مهم توجه نکرده اند، ساير شرايط آن هم بهداشتي نيست و بهتر است استخرخود را تغيير دهيد.
اينکه موقع حرکت لحظه اي پاهاي خود را همراه با دمپايي داخل حوضچه کنيد دمپايي بطور کامل استريل نمي شود و مي تواند آب استخر را هم آلوده کند.
منبع: ماه نامه زندگي ايده آل، شماره 43.