چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

مردي 36 ساله هستم بيش از 4 ماه پيش کاشت موي طبيعي داشتم اما هنوز هم نمي دانم به روش FIT يا FUT ...خلاصه حالا احساس مي کنم وسعتي که مد نظرمن بوده، حاصل نشده است. از آنجايي که عجله دارم، چه زمان مي توانم براي اقدامات تکميلي مراجعه کنم؟ با توجه به اينکه در مازندران زندگي مي کنم. آيا شما پزشک مجربي را معرفي مي کنيد؟

پاسخ :
بهترين روش کاشت مو FUT است؛ يعني از ناحيه پشت سر نواري بريده مي شود و موهاي اين نوار زير ميکروسکوپ تک تک جدا مي شوند؛ سپس با ابزار مخصوص در محلهاي کم تراکم مو و جلوي سر، سوراخهاي ريزي ايجاد مي شود و موها را در اين مکانها مي کارند. معمولا 2-3 هفته بعد از کاشت، موهاي کاشته شده شروع به ريزش مي کنند که 2-3 ماه ادامه دارد اما از ماه سوم -چهارم رشد موها مجددا آغاز مي شود. بعد از 6 ماه هم تعداد بيشتري از موها مي رويند و بالاخره بهترين نتيجه بعد از يک سال مشاهده مي شود. استفاده از داروهايي مانند ماينوکسيديل در محل کاشت مو، رشد موها را تسريع مي بخشد و موهاي قديمي را نيز تقويت مي کند.
منبع: ماهنامه زندگي ايده آل,شماره 43.