چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

فرزندم گاهي اوقات آن قدر با وسايل خانه بازي مي کند که باعث خرابي لوازم خانه مي شود، به طوري که فکر مي کنم عمداً و با نقشه ي قبلي به سراغ آنها مي رود. لطفاً در مورد چگونگي برخورد با اين مساله راهنمايي ام کنيد.

پاسخ :
معمولاً کودکان آگاهانه و عمدي اقدام به خرابکاري وسايل نمي کنند، بلکه اکثر کودکان براي اين که به ماهيت وسايل پي ببرند اين کاررا انجام مي دهند، بنابراين:
1-تلاش کنيد وسايل اسباب بازي فرزندتان پلاستيکي و قابليت تکه تکه شدن داشته باشد.
2-تيزو برنده نباشد.
3-بتواند آن را دستکاري کند و قابليت باز شدن داشته باشد.
4-بتواند خلاقيت خود را در باز کردن وسايل نشان دهد.
5-اسباب بازي هاي ارزان قيمت در اختيار او قرار دهيد. گاهي اوقاب خراب کردن وسايل ناشي از عصبانيت کودک است. سعي کنيد علت عصبانيت اورا جويا شويد و در صورت بروز تکرار محروميت هايي را براي او در نظر بگيريد تا متوجه شود که همه چيز به راحتي در اختيار او قرار نخواهد گرفت.
منبع : ماهنامه 7 روز زندگي، شماره 110.