چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

مدتي است متوجه توده اي در جاي بخيه مربوط به سزارينم شده ام که هنگام دوره يائسگي ،با درد همراه است و روي پوست آن کبود شده است . پزشک گفته :اينرومتيروساس به اندازه است. چه مدت مي توانم جلوگيري کنم که با زايمان بعدي، بردارم ؟

پاسخ :
حداقل 3سال بايد تا زايمان بعدي صبر کنيد تا همراه با زايمان بعدي، توده برداشته شود.
منبع: ماهنامه زندگي ايده آل شماره 47